Mellbimbó kisebbítés

mellplasztikai műtétekMellnagyobbítás implantátummal, mellbimbó műtétek, mellbimbó kisebbítés, bimbóudvar kisebbítés, mellbimbó korrekció. 

Nagyon sok hölgynek mellbimbó mérete nem megfelelő. Ez több problémát vonhat maga után. A mellbimbók mérete egyes esetekben túl nagy lehet, vagy akár számfeletti bimbók is előfordulhatnak. Sok esetben a befelé forduló bimbók okoznak problémát. Ezek a későbbiekben a szoptatást fogják akadályozni. A műtét során nemcsak a mellbimbó, hanem a bimbóudvar kisebbítésére is sor kerülhet. A kitágult mellbimbó udvar és megnyúlt mellbimbó lehet veleszületett adottság, vagy a szülés és szoptatás után is kialakulhat.

Kinek ajánlott a mellbimbó kisebbítés?

-azoknak a hölgyeknek, akik nincsenek megelégedve mellbimbóik alakjával és méretével

-azoknak a nőknek, akiknek a mellbimbóik nem szimmetrikusak

-azoknak a hölgyeknek, akiknek emiatt önértékelési problémáik jelentkeznek.

A mellbimbó kisebbítés előtt

Első teendőnk a megfelelő klinika és sebész kiválasztása. Ezután konzultáció szükséges, ahol megbeszéljük a műtét menetét. Az orvos ekkor közli a várható eredményt, amit fényképeken is meg tud nekünk mutatni. Továbbá elmondja a lehetséges mellékhatásokat és szövődményeket. Ezután a rutin vizsgálatok elvégzése szükséges. Ha az eredmények megfelelőek, akkor kitűzik a műtét időpontját.

A mellbimbó kisebbítés történhet önmagában, helyi érzéstelenítéssel. Azonban nagyon sok esetben kombinálják más korrekciós beavatkozásokkal. Ilyen lehet pl. a mellbimbóudvar kisebbítés, mellfelvarrás, vagy mellnagyobbítás, stb.

Meddig tart a mellbimbó műtét?

Ha a beavatkozás önmagában történik, akkor mindössze egy fél órát vehet igénybe. Az eljárás során csökkentik a mellbimbó hosszúságát. Ha helyi érzéstelenítéssel történik a műtét, akkor még az nap távozhatunk a klinikáról. A mellekre kötés kerül. Levenni csak az orvos engedélyével szabad. Egy ideig kímélni kell majd a szervezetünket a megerőltetésektől. A hegek idővel teljesen elhalványodnak. Mint minden plasztikai beavatkozásnak, úgy a mellbimbó kisebbítésnek is vannak kockázatai. Ilyen kockázat pl. az, hogy előfordulhat az érzékenység elvesztése. Sőt az is, hogy nem lesz lehetséges a szoptatás a későbbiekben. Tehát ez a beavatkozás csak azoknak ajánlott, akik már a későbbiekben nem szeretnének gyereket vállalni.

Mellplasztika, mellbimbó kisebbítés, mellnagyobbítás implantátummal és más plasztikai sebészeti műtétek.

Hívjon most: 06 30 729 0099!