Plasztika árak

Plasztika árakA plasztika árak budapesti plasztikai klinikánkon az idén sem emelkedtek, a Divina plasztikai sebészet orvosai még mindig a tavalyi áron dolgoznak!

Az első kérdés, ami megfogalmazódik bennünk, miután eldöntjük, hogy plasztikai sebészhez fordulunk, az természetesen az, hogy mennyibe kerül a műtét. Annak ára pedig attól függ, hogy melyik testrészünket szeretnénk plasztikáztatni. Nézzünk pl. néhány plasztikai műtétfajtát hozzávetőleges árakkal.

Mellplasztika árak

Ha mellein szererne változtatni, az ár 300 ezertől 600 ezerig terjed. Olcsóbb pl. a mellfelvarrás implantátum beültetése nélkül, mint a mellnagyobbítás implantátummal. Magának a protézisnek is különböző árskálája van, de közel 300 ezertől már kapható megfelelő minőségű. Viszont ha nem implantátummal töltetjük fel mellünket, hanem saját zsírral, akkor az ár egy-egy alkalommal megközelítőleg 400 ezer Ft.

Arcplasztika árak

Ha arcunkon szeretnénk valamilyen plasztikai beavatkozást, akkor a legolcsóbb, mindössze 80 ezer körül mozog a hyaluronnal való ajakfeltöltés, illetve a teljes arcon végzett botoxos kezelés kb. ugyanennyibe kerül. Szemhéjaink feltöltése, ha az alsót és felsőt is szeretnénk megcsináltatni, megközelítőleg 500 ezret kell ráköltenünk. Ha csak egyiken szeretnénk beavatkozást, annak ára természetesen függ attól, hogy a felsőt vagy alsót választjuk, ugyanis az alsók plasztikázása egy kicsit többe kerül. A saját zsírral való ajakfeltöltés több mint 100 ezerbe kerül. Az áll- illetve fülplasztika nem kerül annyiba, mint az orrplasztika. Az előbbiek megközelítőleg 150-250 ezerből megvannak, míg az utóbbi ára elérheti a 350 ezret.

Hasplasztika árakHasplasztika árak

A hason végzett plasztikai sebészeti árak 350-500 ezer között vannak. A zsírleszívások -feltöltések 150-300 ezer között vannak.

Ezek természetesen nem a pontos árak, hiszen egy-egy plasztika sebészeti műtét ára sok mindentől függ. Függ pl. attól, milyen technikai anyagokat használnak fel a műtét során. Függ attól is, hogy milyen implantátumot választunk, természetesen a minőségi mellett kell döntenünk ahhoz, hogy kerüljük el a későbbi komlikációt. Függ magától az orvostól is, hiszen minél nevesebb, híresebb plasztikai sebészt választunk, annál nagyobb az esélyünk a sikeres műtétre, hisz jóhíre nem oknélküli, illetve tudása bizonyára megfelelő. A tudást pedig meg kell fizetni, ezért a plasztikai sebészeti árak természetesen tartalmazzák az orvos tudását is.

A Divina plasztikai sebészeten kizárólag olyan orvosok dolgoznak, akik legalább 15 év tapasztalattal rendelkeznek. A fenti árak tájékoztató jellegűek, pontos árat csak egy személyes konzultáció után tudunk mondani Önnek.

Részletekért hívjon most a 06 30 443 8082 számon!