Intimplasztika

Intim plasztikai műtétekNői intimplasztika, intim műtétek, kisajak műtét és más beavatkozások Budapesten.

Az intimplasztika azok számára ajánlott, akik nincsenek megelégedve intim testrészeik méretével, formájával, alakjával. Sokaknál ezek az apró hibák gondot okozhatnak a szexuális együttlétek során vagy éppen a tisztálkodásnál. Az intimplasztika során alkalmazott leggyakoribb eljárások közzé tartoznak a nagy és kisajkak korrekciója, péniszvastagítás, stb.

Kisajak csökkentő műtét

A plasztikai beavatkozások során lehetőség van a kisajkak méretének csökkentésére és alakjának megváltoztatására. A műtétek során használhatunk helyi érzéstelenítést vagy vénás érzéstelenítést. Kellemetlenséget csak az injekciók beadása okozhat, a műtétet semmilyen más fájdalom nem kíséri. Némi kellemetlenséget okozhat a feszülés egy pár napig az adott területen, de ez hamar elmúlik.

Mit tegyünk intim plasztika előtt

Ha intimplasztikát szeretnénk, akkor első dolgunk a megfelelő sebész kiválasztása. Ha ezzel megvagyunk, akkor az első konzultáció során megbeszéljük a kívánt változtatásokat az adott területen. Az orvos megvizsgál, majd közli velünk a várható eredményt, tájékoztat az esetleges mellékhatásokról, elmagyarázza a műtét menetét, stb. A beavatkozást laborvizsgálatok előzik meg, nem vagyunk e gyógyszerérzékenyek stb. Általában az ajakplasztika során a hosszirányú kimetszést alkalmazzák, amely után semmilyen hegesedés nem fog maradni. Ennek a beavatkozásnak a hossza kb. 1,5 óra is lehet a korrekciós beavatkozásoktól függően.

Intim plasztikai műtétekIntim plasztika után nincs varratszedés

Az intimplasztika során felszívódó varratokat használnak, így majd varratszedésre nem kerül sor. Kb. 2 hét múlva visszatérhetünk a megszokott életmódunkhoz, tisztálkodni már a műtétet követő napokban lehet és szükséges is a gyulladások megelőzése érdekében. De az esetleges duzzanat vagy enyhe vérzés felmerül, az kb. két hét alatt teljesen elmúlik. A hegek nem fognak látszani, a végleges eredmény 2-3 hónap múlva fog megjelenni. A csikló körüli területet is hasonlóan plasztikázzák. A kisajkak túl nagy mérete lehet veleszületett vagy szülés után is kialakulhatnak, de betegségek is előidézhetik. Leggyakrabban ilyen beavatkozásra esztétikai okokból kerül sor, de gyakran funkcionális okok miatt is kérik a páciensek. A fertőzések megelőzése érdekében menstruációs időszakban nem végeznek ilyen jellegű beavatkozást. A műtét után fontos a kímélő életmód és a megfelelő tisztálkodás.

Intim plasztika, intim műtétek Budapesten, kisajak plasztika, női intim műtétek gyakorlott plasztikai sebész segítségével.

Részletekért hívjon most a 06 30 729 0099 számon!